Όροι και Προυποθέσεις

  1. Γενικοί Όροι

1.1. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα FIVETWENTY TASTE EXPERIENCE, www. Fivetwenty.gr (εφεξής “Ιστοσελίδα”). Www. Το fivetwenty.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει παραδοσιακά μεσογειακά συσκευασμένα τρόφιμα και συναφή προϊόντα και υπηρεσίες προς πώληση (όπως για παράδειγμα, βιντεοταινίες με βάση τα προϊόντα που πωλούνται κ.λπ.). Ο ιδιοκτήτης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρεία με την επωνυμία “FIVETWENTY TASTE EXPERIENCE”, με έδρα στην οδό Ιακωβατων 20 Πατήσια, Αττικής, Ελλάδα τκ11144..

1.2. Η πρόσβαση σε αυτή την Ιστοσελίδα και στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας (εφεξής αποκαλούμενες “Υπηρεσίες”), η χρήση αυτών καθώς και η εκτέλεση συναλλαγών υπόκεινται στους παρόντες όρους, σημειώσεις και σημειώσεις Τους “Όρους και Προϋποθέσεις”). Με την περιήγηση στον ισότοπο και τη χρήση των Υπηρεσιών ή / και την πραγματοποίηση συναλλαγών προϊόντων, συναινείτε με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις στο σύνολό τους, καθώς και με τις περιστασιακές ενημερώσεις που διέπουν τη σχέση μεταξύ εσάς και εμάς. Σε περίπτωση διαφωνίας ή κράτησης μέρους ή όλων των παρόντων όρων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω της ενότητας “Επικοινωνήστε μαζί μας” ή να μας στείλετε γραπτή επιστολή στη διεύθυνσή μας πριν την περιήγηση ή τη χρήση των Υπηρεσιών ή την πραγματοποίηση συναλλαγής. Διαφορετικά, η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι άνευ όρων.

1.3. Θα πρέπει να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να ελέγξετε για τυχόν αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις. Λάβετε υπόψη ότι οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους δεν αφορούν παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί, αλλά ισχύουν για το μέλλον. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ενημερώσει ή να αναβαθμίσει ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον χρήστη / καταναλωτή / επισκέπτη / μέλος / αγοραστή (εφεξής αναφερόμενος συλλογικά ως “ο χρήστης”) της FIVE TWENTY TASTE EXPERIENCE . Η εταιρεία διατηρεί επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία αιτιολόγηση και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση να ακυρώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει την λειτουργία. Η πρόσβαση σε αυτόν τον Ιστότοπο επιτρέπεται υπό τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αλλάξει τις Υπηρεσίες χωρίς προειδοποίηση.

1.4. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει επίσης συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, οι οποίοι δεν εκτελούνται από την FIVE TWENTY TASTE EXPERIENCE (“Συνδεδεμένοι ιστότοποι”). Η FIVE TWENTY TASTE EXPERIENCE δεν έχει κανέναν έλεγχο στους Συνδεδεμένους ιστότοπους και δεν εγγυάται την επικαιρότητα, τη νομιμότηα, την πληρότητα ή την ποιότητα του περιεχομένου τους και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη γι ‘αυτούς ή για τυχόν απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση τους. Η χρήση των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για κάθε δικτυακό τόπο.

1.5. Με την ένταξη στην την FIVE TWENTY TASTE EXPERIENCE ως ένας από τους 520 πρώτους εγγεγραμμένους χρήστες (οικογένεια), εγγραφόμενος στην ιστοσελίδα μας, γίνεστε αυτόματα μέλος του Five Twenty Family και απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που παρέχει αυτό το Πρόγραμμα. Συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταργηθείτε από το Πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας μέσω της ενότητας “Επικοινωνήστε μαζί μας.” Η Αφαίρεση σας από το Πρόγραμμα συνεπάγεται επίσης τον τερματισμό της Συμμετοχή στο δικτυακό τόπο FIVE TWENTY EXPERIENCE.

1.6. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ενότητα “Βοήθεια – Συχνές Ερωτήσεις” και η “Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών” στην ενότητα Επικοινωνία μας εμφανίζονται με μοναδικό σκοπό την παροχή ηλεκτρονικής βοήθειας και πληροφοριών και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τους “Όρους και Προϋποθέσεις”. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και το πρόγραμμα Five Twenty Family αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των “Όρων και Προϋποθέσεων” και είναι απόλυτα δεσμευτικά για τα μέρη (την εταιρεία και τους χρήστες) σύμφωνα με το άρθρο 1.2.. Σε κάθε περίπτωση, ο τερματισμός, η διάλυση ή η λήξη του Προγράμματος Five Twenty Family συνεπάγεται την παύση ή τη διάλυση ή τη λήξη αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων.

  1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

2.1. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της FIVE TWENTY TASTE EXPERIENCE εμφανίζει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Ο όρος προμηθευτής χρησιμοποιείται όπως ορίζεται στον Ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών καθώς και κάθε παραγωγός / συσκευαστής, εισαγωγέας / διανομέας, όπως ορίζεται σε ειδικές νομοθετικές διατάξεις (στο εξής αναφερόμενες ως «προμηθευτές») .Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα τα προϊόντα που εμφανίζει στον ιστότοπό της και να τροποποιήσει, να ενημερώσει ή / και να τα αποσύρει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή του πολιτική · μπορεί να επιλέξει και να εφαρ

We have placed cookies on your computer to help make this website better. Read the privacy policy
yes, I accept the cookies