Dressing με αμυγδαλοβούτυρο FiveTwenty για πράσινες σαλάτες
Για να τη φτιάξετε θα χρειαστείτε :
3 κουτ. σούπας αμυγδαλοβούτυρο fiveTwenty
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας χυμό πορτοκάλι φρεσκοστυμμένο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
½ κουτ. σούπας μέλι FiveTwenty / για τους Vegan προσθέστε σιρόπι αγαύης
ή σφένδαμου.
3 κουτ. σούπας νερό
¼ σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
Χτυπήστε όλα τα υλικά πολύ καλά σε ένα μπλέντερ ή σε ένα δοχείο με καπάκι . Δοκιμάστε και προσαρμόστε τη γεύση προσθέτοντας κάποιο υλικό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Μπορείτε να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα και να διατηρήσετε το ντρέσινγκ στο ψυγείο για μια εβδομάδα .