Θα τη λατρέψετε! 😋
Θα χρειαστείτε :
- 500 γρ. φιστίκια Αίγινης ανάλατα
- 3 ώριμα αβοκάντο
- 150 γρ. ζάχαρη
- 1 μοσχολέμονο (λάιμ) ή αν δεν υπάρχει, τότε 1 λεμόνι
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
Στην πράξη:
Χτυπάμε τα φιστίκια Αίγινας στο μπλέντερ μέχρι να θρυμματιστούν καλά. Έπειτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη μισή ζάχαρη, σε σαντιγί. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια αβοκάντο, μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη , τον χυμό και το ξύσμα από το μοσχολέμονο. Ενώνουμε την αλοιφή που θα προκύψει με τη σαντιγί και τα φιστίκια και με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθεί η κρέμα μας. Σερβίρουμε σε μπωλάκια και αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί η μους, ως την ώρα που θα τη σερβίρουμε. Σερβίρουμε με ολόκληρα φιστίκια.
Απολαύστε το!